Kom til håndbold gratis i NRGi Arena

on .

NRGI Arena skyder sæsonsen igang med to gratis håndbold opgør fra et par af de bedste ligaer i verden.

Alle dedikeret fans og håndbold fanatikere har nu mulighed for at komme gratis til håndbold d. 3. september. NRGI Arena slår dørene op, hvor der er mulighed for at se 2 håndbold opgør fra de bedst hjemlige ligaer. SK Århus tar' imod HC Odense og Århus Håndbold møder Skanderborg Håndbold.

Læs mere om Kom til håndbold gratis i NRGi Arena

DM-revanche i ARENA MIDT

on .

Onsdag den 17. august bliver der knald på i ARENA MIDT, når Danamarks bedste herre håndboldhold tørner sammen, for at spille DM-revanche i det Midtjyske.

Det er ingen tvivl om, at det bliver en kamp med ”nerve” da det både er DM-revanche, men også optakt til den kommende sæson, hvor en del nye spiller vil bliver præsenteret, og denne kamp vil nok give et godt billede af styrkeforholdet mellem de 2 bedste herrehold i ligaen.

Justin Bieber indtog Herning

on .

Teenagefænomenet omdannede Jyske Bank Boxen til et lydinferno af tusindvis af skrigende piger.

I aftes gæstede den canadiske teenagestjerne Jyske Bank Boxen i Herning til en koncert, der blev udsolgt på få minutter. GAFFAs anmelder Kristian Nygaard var på stedet, og han beretter blandt andet følgende:

"Kender du det, når signalet på fjernsynet pludselig forsvinder, og der bare er sne? Altså den lyd der følger med. Tænk på den og så forestil dig 11.000 skrigende piger, hvis største drøm lige er gået i opfyldelse.

Forår med nye biler i Arena Nord

on .

Den gamle boligmesse erstattes af "Vendsyssels største forårsmesse" 9.-10. april.

Arena Nord har i flere år lagt hus til den årlige boligmesse, men fra i år arrangerer arenaen "sin egen" forårsmesse, Forår - Hus & Have".

Ambitionen er, at messen, som afvikles 9.-10. april, skal være Vendsyssels største og en årligt tilbagevende begivenhed.